Pikantní podmáslí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní podmáslí
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 46637 |
Kategorie: | Povzbuzující nápoje |
Ingredience
4 krajíc | Chléb celozrnný pšeničný |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
500 ml | Mléko - podmáslí |
2 polévková lžíce | Pažitka |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 642kJ
17% Sacharidy 61 g
8% Tuky 6 g
34% Sodík 686 mg
44% Bílkoviny 25 g
Uhlovodany | 50g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 371,6mg |
Vláknina | 17g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,2mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb celozrnný pšeničný, Kopr čerstvý, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko - podmáslí, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní podmáslí postup přípravy receptu:
1 | Podmáslí mírně osolíme a dobře rozšleháme. |
2 | Čerstvé bylinky omyjeme, jemně nasekáme a vmícháme do podmáslí. |
3 | Podáváme vychlazené, s krajíčky tmavého chleba. |