Jednoduchý recept

Hřbet s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46672

Ingredience

250 g Fazole bílé
500 g Jelení hřbet
2 kávová lžička Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Pórek
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 031kJ
12% Sacharidy 43 g
14% Tuky 10 g
14% Sodík 271 mg
93% Bílkoviny 52 g

Hřbet s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme den předem. Druhý den je uvaříme v téže vodě, osolíme.

2

Jelení hřbet očistíme, osolíme a opepříme. Rozpálíme wok, přilijeme olej, přidáme rozmarýn, který po chvilce vyndáme a opečeme maso.

3

Do předehřáté trouby vložíme opečené maso a dopékáme ho při 170 stupních 10 minut. Poté necháme chvilinku odpočinout.

4

Nakrájený pórek zpěníme na polovině másla, přidáme uvařené fazole, zalijeme vínem a vyvaříme tekutinu. Přidáme zbylou část másla, sundáme ze sporáku, osolíme, opepříme a přidáme petržel.

5

Podáváme fazole a překrájené kotletky, které musí zůstat na řezu růžové.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept