Jednoduchý recept

Rybí filé po tyrolsku

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4671

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
750 g Filé rybí
1 špetka Muškátový květ
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
250 g Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
50 g Tuk
5 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 035kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
7% Sodík 147 mg
136% Bílkoviny 76 g

Rybí filé po tyrolsku postup přípravy receptu:

1

Osolímea opepříme částečně rozmrazené filé a doměkka opečeme.

2

Do vymazaného pekáče dáme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou.

3

Připravíme ji z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí.

4

Pečeme, až zálivka ztuhne.

5

Na talíři posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept