Jednoduchý recept

Pivní chléb z domácí pekárny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46711

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1,5 kávová lžička Droždí sušené
445 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1,5 kávová lžička Sůl
85 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
19% Sacharidy 68 g
6% Tuky 4 g
12% Sodík 234 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pivní chléb z domácí pekárny postup přípravy receptu:

1

Mouku, droždí, sůl, cukr, olej, vodu a pivo dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

2

Pekárna za nás vše udělá a my si pak vychutnáme vynikající domácí pivní chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept