Jednoduchý recept

Domácí chléb s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46712

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka sušená
1 kávová lžička Cukr krupice
2 kávová lžička Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Oregano sušené
1 kávová lžička Petržel - nať
40 g Sýr Parmezán
1,5 kávová lžička Sůl
375 ml Voda pitná
1 kávová lžička Česnek sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 413kJ
18% Sacharidy 64 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 304 mg
22% Bílkoviny 13 g

Domácí chléb s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.

2

Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.

3

Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept