Recept

Jehněčí kotlety v sýrové strouhance

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 46724

Ingredience

50 ml Hořčice
800 g Jehněčí kotlety
2 dl Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
Na strouhanku
20 g Koriandr čerstvý
30 g Petržel kudrnka
10 g Rozmarýn čerstvý
200 g Strouhanka
50 g Sýr Parmezán
20 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,069 kcal
Kilojoule 4 473kJ
9% Sacharidy 31 g
113% Tuky 85 g
72% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Jehněčí kotlety v sýrové strouhance postup přípravy receptu:

1

Tuk na povrchu jehněčích kotlet nařežeme, kotlety osmahneme v pekáči na olivovém oleji asi 4 minuty z každé strany, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct na 15 minut.

2

Strouhanku smícháme s rozmixovanými bylinkami, parmezánem, solí a pepřem, kotlety pomažeme hořčicí, obalíme ve strouhankové směsi a dáme zpět do trouby ještě na 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept