Dřevorubecký toast - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dřevorubecký toast
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 4673 |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
50 g | Kečup |
100 g | Šunkový salám |
200 g | Sýr Eidam cihla 40% |
1 ks | Vejce slepičí |
1 ks | Veka |
Nutriční hodnoty jedné porce
34% Kalorie 677 kcal
Kilojoule 2 834kJ
13% Sacharidy 46 g
44% Tuky 33 g
2% Sodík 41 mg
84% Bílkoviny 47 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 192,7mg |
Draslík | 58,9mg |
Vláknina | 210,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Šunkový salám, Sýr Eidam cihla 40%, Veka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dřevorubecký toast postup přípravy receptu:
1 | Na nudličky nakrájený salám dáme do misky. |
2 | Přidáme nastrouhaný sýr, rozšlehané vejce, utřený česnek a promícháme. |
3 | Kečupem pokapeme veku, naneseme vrstvu směsi a zapečeme v troubě. |
4 | Podáváme teplé. |