Jednoduchý recept

Zvěřina na portském

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46743

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Kachna divoká
10 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 ml Víno portské
200 ml Vývar drůbeží
4 plátek Těsto filo

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 590kJ
4% Sacharidy 14 g
62% Tuky 46 g
20% Sodík 400 mg
10% Bílkoviny 6 g

Zvěřina na portském postup přípravy receptu:

1

Vykostíme divoké kachny, pomeleme stehna a smícháme s vejci, smetanou, solí a pepřem. Směsí potřeme prsa, zabalíme do těsta a opečeme po všech stranách na másle.

2

Dohněda opečeme kosti na oleji a nakrájenou cibuli, přidáme vývar a 45 minut vaříme. Omáčku scedíme a povaříme, než začne houstnout.

3

Kachnu dáme dopéct do trouby na 12 minut při teplotě 170°C.

4

Kachnu podáváme přelitou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept