Jednoduchý recept

Srnčí pochoutka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46748
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
50 g Brusinky
0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
3 ks Jalovec
2 ks Mrkev kořen
3 ks Nové koření celé
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
1 kg Srnčí plec
2 kávová lžička Sůl
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 963 kcal
Kilojoule 4 030kJ
10% Sacharidy 35 g
48% Tuky 36 g
27% Sodík 545 mg
169% Bílkoviny 95 g

Srnčí pochoutka postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme mrkev a celer a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou srnčí plec, protlak a smažíme. Zalijeme vodou, vínem a přidáme kuličky jalovce, bobkový list, nové koření, sůl a vaříme doměkka.

2

Vyndáme maso, omáčku propasírujeme a přidáme do ní brusinky.

3

Maso podáváme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept