Jednoduchý recept

Okoun se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46757

Ingredience

1 ks Cuketa
1 kávová lžička Limetková šťáva
1 ks Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
800 g Okoun - filety
3 polévková lžíce Olej olivový
50 g Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Pórek
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sójová omáčka Kikkoman
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek
1 kávová lžička Šťáva zázvorová

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 634kJ
5% Sacharidy 16 g
25% Tuky 19 g
11% Sodík 218 mg
72% Bílkoviny 40 g

Okoun se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Limetkovou šťávu, zázvorovou šťávu, olivový olej, sójovou omáčku Kikkoman, sůl a pepř smícháme a dáme stranou. Vznikne nám glazé.

2

Nakrájený česnek a mrkev osmahneme na oleji a rozdělíme na nahřáté talíře. Na stejné pánvi osmahneme nakrájený pórek.

3

Na další pánvi opečeme na másle filety z okouna, které jsme osolili a opepřili a smažíme s plátky cukety.

4

Měkký pórek rozdělíme na talíře, přidáme rajčata nakrájená na kostičky a navrch položíme rybu. Obložíme cuketou a prohřejeme krátce omáčku glazé. Polijeme omáčkou rybu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept