Recept

Salát z červeného zelí s mrkví a pomerančem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 46759
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

40 g Hrozinky
150 g Jablka
50 g Jogurt bílý
130 g Majonéza
150 g Mrkev kořen
50 g Ořechy vlašské
1 ks Pomeranče
50 ml Pomerančová šťáva
6 g Sůl
800 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 094kJ
9% Sacharidy 33 g
131% Tuky 99 g
40% Sodík 800 mg
13% Bílkoviny 8 g

Salát z červeného zelí s mrkví a pomerančem postup přípravy receptu:

1

Červené zelí nakrouháme na nudličky a dáme do mísy. Nastrouháme mrkev a jablka a zakapeme citronovou šťávou. Spolu s hrozinkami a nasekanými ořechy vmícháme do zelí.

2

V míse smícháme majonézu, jogurt a pomerančovou šťávu, lehce osolíme a vmícháme do salátu. Dáme do lednice na 30 minut vychladit a podáváme ozdobené plátky pomeranče.

Poznámka

Salát se musí 30 minut chladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept