Sušené broskvové plátky se skořicí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 200 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sušené broskvové plátky se skořicí
Celkový čas: | 200 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 180 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 46770 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 kg | Broskve |
1,5 polévková lžíce | Skořice mletá |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 277kJ
5% Sacharidy 16 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 318,8mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,0mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Skořice mletá mají zadané všechny známé hodnoty.
Sušené broskvové plátky se skořicí postup přípravy receptu:
1 | Broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a nakrájíme na cca 1 cm silné plátky. Naskládáme na rošt, poprášíme skořicí a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu. |
2 | Hotové necháme vychladnout a podáváme. |