Recept

Treska s pórkem a česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4678

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
4 ks Pórek
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 619kJ
11% Sacharidy 41 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 104 mg
58% Bílkoviny 33 g

Treska s pórkem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Tresku nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na oleji zprudka opečeme.

2

Pórky omyjeme, odkrojíme listy a dolní bílou část a střední část nakrájíme na 5mm široké proužky.

3

Pórek přidáme k opečené rybě. Dále přidáme nahrubo usekaný česnek a vše dusíme na mírném ohni. Mírně podlijeme a zahustíme kouskem másla smíchaným se lžičkou mouky. Krátce povaříme.

4

Nakonec pokrm posypeme petrželovou natí.

5

Podáváme s rýží nebo s hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept