Jednoduchý recept

S čočkou parmice

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46785

Ingredience

1 kávová lžička Balsamico ocet
3 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika červená
1 kg Parmice
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
2 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek
100 g Čočka zelená Puy

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 805kJ
5% Sacharidy 16 g
20% Tuky 15 g
28% Sodík 554 mg
98% Bílkoviny 55 g

S čočkou parmice postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme si troubu na 200°C. Omyjeme papriky, dáme je do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme olej, rozmarýn a pečeme 9 minut. Papriky vyndáme, vložíme je do misky a zakryjeme fólií, aby se zapřily. Poté je oloupeme, nakrájíme, osolíme a očesnekujeme.

2

V osolené vodě uvaříme čočku s tymiánem. Scedíme, smícháme s balzamikovým octem a olejem.

3

Omyjeme a osušíme parmici, osolíme ji a opečeme ve woku na olivovém oleji kůží dolů 4 minuty. Poté obrátíme a ještě 1 minutu opékáme. Na pánev přidáme prohřát papriky.

4

Upečenou rybu položíme na talíř na čočku s upečenou paprikou a zakápneme olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept