Jednoduchý recept

Lastura zapékaná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46786

Ingredience

3 stroužek Česnek
4 plátek Chléb toastový
200 g Máslo čerstvé
600 g Mušle Venušiny
50 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 289kJ
8% Sacharidy 29 g
78% Tuky 59 g
54% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Lastura zapékaná postup přípravy receptu:

1

Na oleji opečeme česnekové stroužky, přidáme vongole a zalijeme vínem. Vaříme, než se otevřou a vyndáme je.

2

Kůrku odkrojíme z toastového chleba, rozsekáme ho s petrželí, smícháme se solí, pepřem a máslem. Směsí naplníme vongole a zapečeme v předehřáté troubě při 200°C.

3

Hrubou mořskou sůl dáme na talíř a na ni naskládáme zapečené vongole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept