Jednoduchý recept

Bochánky čokoládové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46790

Ingredience

60 g Cukr krupice
250 ml Mléko plnotučné
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
15 g Solamyl - bramborový škrob
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí
30 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 187kJ
8% Sacharidy 29 g
19% Tuky 15 g
6% Sodík 124 mg
17% Bílkoviny 10 g

Bochánky čokoládové postup přípravy receptu:

1

Plnotučné mléko povaříme. Žloutky, část cukru, mouku a škrobovou moučku dáme do misky a přimícháme postupně do vařícího mléka. Vše provaříme, do směsi přidáme rozpuštěnou čokoládu a necháme vychladit. Bílky vyšleháme s cukrem a vmícháme do vychladlé hmoty.

2

Mističky vymažeme máslem, naplníme je do poloviny hmotou a dáme péct do předehřáté trouby na 15 minut při teplotě 200°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept