Recept

Šunka po cikánsku (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 468
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Okurky nakládané
100 g Rajčata
10 g Sůl
700 g Šunka dušená
100 g Tuk
150 g Žampiony čerstvé
200 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 114kJ
4% Sacharidy 14 g
23% Tuky 17 g
26% Sodík 525 mg
26% Bílkoviny 15 g

Šunka po cikánsku (minutka) postup přípravy receptu:

1

Šunku nakrájíme na plátky a po obou stranách opečeme na tuku.

2

Žemli nebo veku nakrájíme šikmým řezem na plátky a z obou stran je opečeme na toasty.

3

V druhé části tuku podusíme žampiony nakrájené na plátky, na kousky nakrájené okurky a rajčata. Směs osolíme a podusíme.

4

Toasty obložíme opečenou šunkou a přelijeme podušenou směsí.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept