Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4683

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Houby čerstvé
1 ks Kuře
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
5 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 974 kcal
Kilojoule 4 077kJ
1% Sacharidy 4 g
91% Tuky 68 g
25% Sodík 496 mg
143% Bílkoviny 80 g

Kuře s hříbky postup přípravy receptu:

1

Kuře omyjeme, rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Mírně podlijeme a dusíme.

2

Později přidáme jemně nakrájenou cibuli, kuře dodusíme a přendáme na mísu.

3

Šťávu krátce povaříme s vínem a přelijeme přes kuře.

4

Hříbky podusíme na másle s petrželovou natí a navršíme je na porce kuřete.

5

Podáváme s rýží, s noky nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept