Jednoduchý recept

Kančí guláš se šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46834

Ingredience

600 g Bramborový knedlík
400 g Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
1000 g Kančí kýta
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
180 g Sýr Eidam cihla 30%
8 g Sůl
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 289kJ
15% Sacharidy 55 g
47% Tuky 35 g
44% Sodík 873 mg
109% Bílkoviny 62 g

Kančí guláš se šunkou postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu bez kosti nakrájíme na větší kostky, cibuli nadrobno, šunku na kostičky, sýr nastrouháme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, šunku, cibuli, pár minut smažíme. Posypeme mletou paprikou, moukou, osmažíme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Nakonec zjemníme smetanou, provaříme a odstavíme.

3

Guláš rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným sýrem a doplníme bramborovým knedlíkem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept