Jednoduchý recept

Kančí guláš na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46837
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Česnek
200 g Cibule
40 g Hořčice gurmánská
100 ml Hovězí vývar základní
1000 g Kančí kýta
60 g Kečup ostrý
2 g Kmín drcený
15 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
25 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
30 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 226kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 11 g
34% Sodík 673 mg
67% Bílkoviny 38 g

Kančí guláš na česneku postup přípravy receptu:

1

Maso z kančí kýty nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

Do pekáčku vsypeme maso s cibulí a česnekem, zakápneme worcesterem, osolíme, opepříme, přidáme ostřejší kečup, hořčici, mletou papriku, trochu kmínu, všechno důkladně promícháme, necháme odležet (nejlépe přes noc). Druhý den přilijeme trochu vývaru, přidáme lžíci sádla, pekáček zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem, vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě přibližně 50 minut. Pekáček vyjmeme, guláš naservírujeme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Jako příloha jsou vhodné bramboráčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept