Jednoduchý recept

Kančí guláš ostrý

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 46840
Kategorie: Maso

Ingredience

10 stroužek Česnek
300 g Cibule
40 g Feferony
1000 ml Hovězí vývar základní
5 g Jalovec
1000 g Kančí maso
600 g Knedlík kynutý
20 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
140 g Sádlo škvařené
150 g Strouhanka
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 790 kcal
Kilojoule 3 306kJ
20% Sacharidy 74 g
44% Tuky 33 g
57% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Kančí guláš ostrý postup přípravy receptu:

1

Přední kančí maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, feferonky nasekáme najemno.

2

V hrnci roztavíme sádlo, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme maso, osmažíme, osolíme, opepříme a podusíme pár minut ve vlastní šťávě. Ochutíme česnekem, rozemletým jalovcem, posypeme mletou paprikou, podlijeme vývarem, přidáme feferonky a dusíme téměř doměkka. Guláš zahustíme strouhankou a dodusíme.

3

Guláš rozdělíme na talíře a doplníme knedlíkem.

Poznámka

Chce-li mít guláš méně pálivý, vyškrábneme z feferonek semínka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept