Jednoduchý recept

Vepřové karbanátky s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 46862
Kategorie: Maso

Ingredience

200 ml Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
400 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 965 kcal
Kilojoule 4 038kJ
11% Sacharidy 39 g
103% Tuky 77 g
16% Sodík 323 mg
52% Bílkoviny 29 g

Vepřové karbanátky s pórkem postup přípravy receptu:

1

Mleté vepřové maso smícháme v míse se solí, pepřem a spařeným, na kolečka nakrájeným pórkem. Dobře promícháme. Vejce rozkvedláme s hladkou moukou, mlékem a se šetkou soli. Umícháme řidší těstíčko a vmícháme do něj masovou směs.

2

Směs naběračkou lijeme do tvaru karbanátků na pánev s rozehřátým olejem a smažíme po obou stranách.

3

Můžeme podávat s bramborovou kaší nebo s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept