Haše z uzeného vepřového kolena - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Haše z uzeného vepřového kolena
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 46866 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
800 g | Vepřové koleno uzené |
2 l | Voda pitná |
500 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 116,3mg |
Draslík | 536,5mg |
Vláknina | 850,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové koleno uzené, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Haše z uzeného vepřového kolena postup přípravy receptu:
1 | Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka. |
2 | Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. |
3 | Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši. |
4 | Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka. |