Jednoduchý recept

Indická vepřová játra

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46868
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Arašídy
3 ks Cibule
600 g Játra vepřová
3 kávová lžička Kari koření
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
125 g Rýže dušená
1 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 954kJ
6% Sacharidy 22 g
25% Tuky 19 g
27% Sodík 530 mg
65% Bílkoviny 37 g

Indická vepřová játra postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém másle a oleji lehce osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli spolu s kari kořením.

2

Přidáme očištěná, omytá játra nakrájená na hranolky a osmahneme. Podlijeme vývarem, vsypeme dušenou rýži a krátce povaříme.

3

Nakonec vmícháme arašídy, podle chuti osolíme a zjemníme smetanou.

4

Na talíři každou porci obložíme dílky omytých rajčat a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept