Jednoduchý recept

Plněné plátky z vepřové kýty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46870

Ingredience

0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
100 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 914kJ
1% Sacharidy 2 g
46% Tuky 34 g
14% Sodík 283 mg
59% Bílkoviny 33 g

Plněné plátky z vepřové kýty postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji zlehka opečeme po jedné straně.

2

Na opečenou stranu masa položíme plátek salámu, potřeme prolisovaným česnekem a maso přeložíme. Upevníme jehlami nebo párátky a opečeme. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Během dušení plátky poléváme vzniklou šťávou a podléváme horkou vodou.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a opepříme.

4

Můžeme podávat s bramborovými knedlíky a špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept