Jednoduchý recept

Přepuštěné máslo Ambiente

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 46889

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 768kJ
0% Sacharidy 0 g
28% Tuky 21 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g

Přepuštěné máslo Ambiente postup přípravy receptu:

1

Nahřejeme hlubokou pánev (nesmí být horká), do ní vložíme máslo. Za občasného míchání pomalu zahříváme, dokud se nevypaří všechna tekutina. Musíme dávat pozor, aby teplota nepřesáhla 110 °C, jinak máslo začne hnědnout a změní chuť. Vaříme, dokud se vznikající pěna nezačne oddělovat.

2

Pěnu sebereme a přepuštěné máslo přecedíme přes velmi jemný cedník, případně přes ubrousek.

3

Jen na dobře přepuštěném másle se dají smažit pokrmy. Zůstane-li v něm jen trochu syrovátky, ztratí trvanlivost a při následném zpracování se připaluje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept