Jednoduchý recept

Ražniči v alobalu

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46896

Ingredience

4 krajíc Chléb výběrový
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 966kJ
2% Sacharidy 9 g
42% Tuky 32 g
14% Sodík 282 mg
66% Bílkoviny 37 g

Ražniči v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky.

2

Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem.

3

Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut.

5

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept