Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 469
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Cibule
2 g Nové koření celé
2 g Pepř černý celý
30 g Sůl
1500 g Vepřový jazyk
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 442kJ
0% Sacharidy 2 g
34% Tuky 26 g
67% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Vepřový jazyk vařený postup přípravy receptu:

1

Vepřové jazyky očistíme, opláchneme, vložíme do vody, osolíme, přidáme nové koření, pepř a rozkrájenou cibuli a uvedeme do varu. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Uvařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě zchladíme, oloupeme, zbavíme podjazyčí, křupavek a kostiček a vložíme zpět do procezeného vývaru.

3

Jazyky krájíme až při podávání.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept