Jednoduchý recept

Vepřové plátky s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46900

Ingredience

400 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 032kJ
2% Sacharidy 6 g
46% Tuky 34 g
18% Sodík 357 mg
65% Bílkoviny 37 g

Vepřové plátky s celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obvodu nařízneme. Maso osolíme, opepříme a po obou stranách grilujeme doměkka.

2

Očištěný celer nakrájíme na nudličky, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a podusíme chvíli na rozehřátém másle.

3

K měkkému celeru přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a ještě krátce podusíme.

4

Hotové vepřové plátky upravíme na nahřáté talíře, pokryjeme celerovou směsí a posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept