Jednoduchý recept

Sušená jahodová pasta s jablkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46904
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

1 špetka Agar
1 ks Jablka
200 g Jahody zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 42 kcal
Kilojoule 176kJ
3% Sacharidy 11 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 0 g

Sušená jahodová pasta s jablkem postup přípravy receptu:

1

Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a nadrobno nakrájíme. Jahody nasypeme do mixéru, rozmixujeme, přidáme jablko a agar.

2

Hmotu rozprostřeme na pečicí papír ve vrstvě silné cca 1 cm a v troubě předehřáté na 70 °C rychle usušíme. Hotovou pastu nakrájíme na čtverečky a po vychladnutí podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept