Recept

Matjesové filety na sladko

  • Norsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46931

Ingredience

2 ks Cibule
80 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
400 g Matjesy - filet
80 ml Ocet kvasný lihový
60 g Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 956kJ
10% Sacharidy 35 g
40% Tuky 30 g
4% Sodík 73 mg
25% Bílkoviny 14 g

Matjesové filety na sladko postup přípravy receptu:

1

V hrnci svaříme ve vodě ocet a cukr a necháme vychladit. V mezičase najemno nasekáme čerstvý tymián a kopr, cibuli nakrájíme na plátky. Matjesy nakrájíme na silné nudličky.

2

Do vychladlé směsi přimícháme bylinky, cibuli, olej, sůl a pepř. Do mísy vložíme matjesy, přelijeme marinádou a promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz