Recept

Roštěná se sardelovou pastou

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46938

Ingredience

200 g Cibule
600 g Hovězí roštěnka vys. peč.
60 g Mouka pšeničná hladká
70 g Máslo čerstvé
200 g Okurky nakládané
30 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Sardelová pasta
500 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,012 kcal
Kilojoule 4 234kJ
7% Sacharidy 25 g
100% Tuky 75 g
44% Sodík 881 mg
112% Bílkoviny 63 g

Roštěná se sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Plátky roštěné po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na kolečka.

2

Plátky roštěné zprudka osmažíme po obou stranách na másle s olejem, přimícháme cibuli a chvíli smažíme. Maso podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Udušené maso vyjmeme a držíme na teple. Do omáčky zašleháme smetanu a prohřejeme. Omáčku přecedíme, vmícháme do ní okurky a přelijeme jí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept