Jednoduchý recept

Kančí guláš na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 46949
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
360 g Chléb výběrový
400 g Cibule
3 g Jalovec
30 g Jíška hotová tmavá
1000 g Kančí maso
50 g Kečup
10 g Koření Zvěřina
3 g Nové koření mleté
150 g Olej rostlinný
120 g Paprika červená
5 g Paprika mletá pálivá
20 g Paprika mletá sladká
120 g Paprika zelená
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
1000 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 959kJ
14% Sacharidy 50 g
47% Tuky 36 g
59% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Kančí guláš na paprice postup přípravy receptu:

1

Přední maso z kance zbavíme všech blan, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, čerstvou zelenou a červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na proužky, česnek prolisujeme, jalovec nadrtíme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmažíme, přidáme maso, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě, až se tekutina vysmahne na tuk. Posypeme sladkou a pálivou paprikou, rozpustíme v tuku, podlijeme vývarem z kostí, ochutíme zvěřinovým kořením, jalovcem, mletým novým kořením, kečupem, česnekem, nakonec do vroucího guláše nasypeme nakrájené papriky a dusíme doměkka. Zahustíme tmavou jíškou, provaříme a odstavíme.

3

Guláš podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept