Jednoduchý recept

Domácí chléb se zakysanou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46953

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1,5 kávová lžička Droždí sušené
1 špetka Kypřicí prášek do pečiva
2 polévková lžíce Margarín
170 ml Mléko polotučné
375 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 kávová lžička Pažitka
1,5 kávová lžička Sůl
60 ml Voda pitná
60 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 830kJ
20% Sacharidy 74 g
13% Tuky 10 g
18% Sodík 362 mg
23% Bílkoviny 13 g

Domácí chléb se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Mléko, vlažnou vodu, zakysanou smetanu, margarín, cukr, sůl, nadrobno nakrájenou pažitku, mouku, prášek do pečiva a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak vychutnáme vynikající domácí chléb se zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept