Jednoduchý recept

Domácí chléb z ovesné mouky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 46956

Ingredience

1,5 kávová lžička Droždí
1,5 polévková lžíce Melasa
135 g Mouka ovesná
180 g Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 409kJ
16% Sacharidy 59 g
8% Tuky 6 g
16% Sodík 325 mg
19% Bílkoviny 11 g

Domácí chléb z ovesné mouky postup přípravy receptu:

1

Vodu, olej, melasu, sůl, hladkou a ovesnou mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí chléb z ovesné mouky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept