Recept

Hovězí steak na hořčici

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 46958
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Bramborová kaše
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 kg Hovězí svíčková
50 ml Olej olivový
50 ml Olej stolní
1 kávová lžička Tymián čerstvý
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 185kJ
8% Sacharidy 30 g
42% Tuky 32 g
31% Sodík 618 mg
104% Bílkoviny 59 g

Hovězí steak na hořčici postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme olivový olej s hořčicí a prolisujeme do směsi stroužek česneku. Pořádně promícháme a směsí potřeme plátky masa. Necháme 30 minut odležet.

2

Mezitím si nadrobno nakrájíme cibuli a osmažíme ji dozlatova na pánvi. Poté k cibuli přidáme víno, tymián a prolisujeme stroužek česneku.

3

Rošt grilu potřeme olejem a dáme grilovat maso při střední teplotě cca na 15 minut. V průběhu grilování potíráme vinnou směsí, z které dáme stranou cibuli.

4

Hotový steak podáváme s bramborovou kaší a posypeme cibulkou z vinné marinády.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept