Jednoduchý recept

Šolet s pohankou a fazolemi

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 46988

Ingredience

300 g Cibule
200 g Fazole
2 kg Hovězí maso zadní
1 dl Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
200 g Pohanka
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 819 kcal
Kilojoule 3 425kJ
14% Sacharidy 50 g
44% Tuky 33 g
16% Sodík 323 mg
149% Bílkoviny 84 g

Šolet s pohankou a fazolemi postup přípravy receptu:

1

V hrnci převaříme vodu, necháme ji vychladnout, vysypeme do ní fazole a necháme je celou noc namočené.

2

Umyté maso nakrájíme na velké kusy, které osolíme a opepříme. V hrnci rozpálíme olej, přidáme drobně nakrájenou cibuli a na oleji a cibuli opečeme maso z obou stran. Maso posypeme mletou paprikou, přisypeme fazole, zalijeme vodou a pod poklicí vaříme přibližně 120 minut doměkka. Před dokončením vaření vmícháme do jídla uvařenou pohanku, posypeme nasekanou petrželovou natí, zamícháme, opět hrnec přiklopíme poklicí, vložíme ho do teplé trouby a udržujeme teplé až do podávání.

Poznámka

Takto připravené jídlo podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept