Jednoduchý recept

Dresing na salát Caesar Ambiente

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 46998

Ingredience

60 g Ančovička - filety
20 g Cukr třtinový
80 g Hořčice Dijonská
80 g Ocet vinný
440 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
300 g Vaječný žloutek slepičí
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 925kJ
1% Sacharidy 4 g
62% Tuky 47 g
30% Sodík 605 mg
12% Bílkoviny 7 g

Dresing na salát Caesar Ambiente postup přípravy receptu:

1

Ančovičky nasekáme na pastu, oloupaný česnek nakrájíme nadrobno. Nelisujeme, česnek musí být opravdu nakrájený.

2

V nerezové misce šleháme žloutky, ančovičky, bílý vinný ocet, hnědý cukr a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a začneme za stálého šlehání po malých kapkách přilévat olivový olej. Nespěcháme, je opravdu důležité, abychom za rychlého šlehání olej přilévali velmi pomalu. Nakonec vmícháme nakrájený česnek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept