Recept

Tresčí placičky s koprovým dresinkem

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 47017
Kategorie: Maso

Ingredience

Placičky
4 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Limetková šťáva
150 ml Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
Dresink
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 kávová lžička Ocet vinný
1 ks Okurky nakládané
80 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
7% Sacharidy 26 g
22% Tuky 17 g
53% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Tresčí placičky s koprovým dresinkem postup přípravy receptu:

1

Kousky chleba vložíme do misky, přelijeme mlékem a necháme 2 minuty máčet. Potom chléb vyjmeme z misky a pomocí vidličky rozmělníme.

2

Cibuli oloupeme, očistíme, najemno nasekáme a vložíme do misky, přidáme chléb, limetkovou šťávu, sůl, pepř, nasekaný kopr a najemno nasekané maso z tresky.

3

Vypracujeme hladkou hmotu a tvoříme z ní placičky, které obalujeme v hladké mouce.

4

V misce smícháme dijónskou hořčici, sůl, pepř, ocet, olej a vyšleháme hustou směs. Pak přimícháme nasekaný kopr, pažitku, na kostičky pokrájenou okurku a znovu vše promícháme.

5

Na pánvi rozpálíme olej a placičky na něm po obou stranách opékáme. Po opečení placičky servírujeme na talíře a přelijeme připraveným koprovým dresinkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept