Recept

Zapečené ravioli s antipasti

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 47028
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Antipasti
100 g Mandle
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Šalvěj sušená
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Ravioli
1 kávová lžička Tresť mandlová
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 838kJ
8% Sacharidy 29 g
63% Tuky 47 g
112% Sodík 2 g
67% Bílkoviny 38 g

Zapečené ravioli s antipasti postup přípravy receptu:

1

Ravioli uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené ravioli scedíme a necháme okapat. Předehřejeme troubu na 200 ºC (horkovzdušnou troubu na 180 ºC).

2

Tvrdý pikantní sýr nastrouháme. Připravíme hrnec, ve kterém za míchání ohříváme rajčata i se šťávou, přidáme nakládané míchané antipasti a mandlové aroma. Ohříváme, dokud se sýr nezačne tavit. Vše dochutíme solí, pepřem a drcenou šalvějí.

3

Mandle spaříme horkou vodou a oloupeme slupky, poté je nakrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme olejem a vyložíme vařenými ravioli.

4

Ravioli poklademe směsí zeleniny a rajčat, rovnoměrně rozprostřeme. Navrch nasypeme plátky mandlí a vločky másla. Vložíme do horní části trouby, zapékáme 5-6 minut. Po uplynutí doby mísu vyjmeme, ravioli upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept