Zdravý recept

Sušená pomerančová kůra v medu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 47036

Ingredience

5 polévková lžíce Med včelí
2 hrnek Pomerančová kůra
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 753kJ
13% Sacharidy 47 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 10 mg
4% Bílkoviny 2 g

Sušená pomerančová kůra v medu postup přípravy receptu:

1

Pomerančovou kůru nastrouháme a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu.

2

Vodu rozmícháme s medem, přidáme kůru a necháme ji nabobtnat do změknutí. Kůra musí nasáknuout sirupem.

3

Vychladíme v lednici a podáváme.

Poznámka

Čas přípravy je bez doby na sušení v sušičce. Použijeme pouze chemicky neošetřené, důkladně omyté pomeranče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept