Recept

Farfalle s krůtími prsy

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 47045
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
300 g Hrášek
150 g Jogurt bílý
3 polévková lžíce Kečup
300 g Krůtí prsa
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
250 g Těstoviny Farfalle
2 polévková lžíce Víno portské
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 021kJ
18% Sacharidy 64 g
14% Tuky 11 g
18% Sodík 354 mg
54% Bílkoviny 30 g

Farfalle s krůtími prsy postup přípravy receptu:

1

Do vroucí osolené vody přidáme 2 lžíce oleje a vaříme v ní farfalle dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Hrášek necháme rozmrazit.

2

Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si pánev, na které rozpálíme 2 lžíce oleje, přidáme maso, které ze všech stran opečeme. Dochutíme solí, pepřem, sundáme z pánve a necháme vychladnout.

3

Omyjeme rajčata, odstraníme okolí slupky, nakrojíme je do křížku a spaříme horkou vodou. Rajčata oloupeme, překrojíme napůl, zbavíme jader a dužinu nakrájíme.

4

Dresink připravíme ze smetany, jogurtu, vína, kečupu, soli, pepře a špetky cukru, vše promícháme. Promícháme všechny přísady i s dresinkem a chvíli necháme odležet. Upravíme do koktejlových misek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept