Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (12%)
ID receptu: 47051
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Bageta
300 g Candát obecný
80 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
100 ml Olej olivový extra panenský
20 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rak říční
300 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 019kJ
11% Sacharidy 39 g
37% Tuky 28 g
24% Sodík 480 mg
34% Bílkoviny 19 g

Candát s ráčky postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a vše pokapeme dresingem z misky.

2

Raka vložíme do vroucí vody a povaříme pět minut. Poté jej dáme na salát.

3

Na pánvi z každé strany pět minut osmažíme na 20ml oleje candátí filety. Poté je přiložíme k salátu na talíř. Vše nakonec pokapeme dresingem a podáváme s opečenou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept