Recept

Conchiglie s lososem a koprem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 47066
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
3 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Créme fraiche
1 špetka Cukr krupice
150 g Hrášek
150 g Jogurt bílý
0,5 hrst Kopr čerstvý
200 g Losos uzený
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 g Těstoviny Conchiglie
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 933kJ
11% Sacharidy 38 g
31% Tuky 23 g
16% Sodík 313 mg
45% Bílkoviny 25 g

Conchiglie s lososem a koprem postup přípravy receptu:

1

Conchiglie uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody dle návodu na obalu. Zhruba 2 minuty před dovařením těstovin přidáme hrášek a dovaříme. Uvařené těstoviny s hráškem scedíme, necháme okapat, vložíme do mísy a dáme vychladnout. Promícháme s 1 lžící oleje.

2

Vejce vložíme do vroucí vody, vaříme 10 minut a poté opláchneme studenou vodou. Vařená vejce oloupeme a rozkrájíme na šestiny. Uzeného lososa nakrájíme na širší pruhy a zavineme.

3

V misce smícháme creme fraiche, jogurt, citronovou šťávu a kůru. Omáčku dochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. K těstovinám a hrášku přidáme vejce, lososa a omáčku. Vše necháme krátce odležet. Salát upravíme na talíře a podáváme posypané čerstvým koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept