Garlic bread Ambiente - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Garlic bread Ambiente
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | beranova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 47099 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
3 ks | Bageta |
2 g | Bazalka |
40 g | Česnek |
400 g | Máslo čerstvé |
1 g | Pažitka |
10 g | Sůl |
1 g | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 24g |
---|---|
Cholesterol | 26,7mg |
Draslík | 63,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 26,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Bazalka, Česnek, Pažitka, Sůl, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Garlic bread Ambiente postup přípravy receptu:
1 | Česnek ve slupce opečeme, oloupeme, rozmačkáme a vmícháme do rozměklého másla. Přidáme mletou mořskou sůl a čerstvé bylinky nasekané nadrobno. Dobře promícháme, aby nevznikly hrudky, a necháme chvilku odstát. |
2 | Mezitím francouzské bagety podélně rozpůlíme a příčně rozdělíme na tři díly, aby z každé vzniklo 6 stejně velkých kousků. |
3 | Rozříznutou stranu potřeme česnekovým máslem a dáme na 5 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C. Bageta musí být křupavá a dozlatova opečená. |