Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47099
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
7% Sacharidy 24 g
26% Tuky 19 g
24% Sodík 487 mg
9% Bílkoviny 5 g

Garlic bread Ambiente postup přípravy receptu:

1

Česnek ve slupce opečeme, oloupeme, rozmačkáme a vmícháme do rozměklého másla. Přidáme mletou mořskou sůl a čerstvé bylinky nasekané nadrobno. Dobře promícháme, aby nevznikly hrudky, a necháme chvilku odstát.

2

Mezitím francouzské bagety podélně rozpůlíme a příčně rozdělíme na tři díly, aby z každé vzniklo 6 stejně velkých kousků.

3

Rozříznutou stranu potřeme česnekovým máslem a dáme na 5 minut zapéct do trouby předehřáté na 180 °C. Bageta musí být křupavá a dozlatova opečená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept