Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47100
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 kg Brambory
20 g Chilli paprička
350 g Máslo pomazánkové
10 g Olej olivový
30 g Pažitka
10 g Sůl
350 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
8% Sacharidy 29 g
19% Tuky 14 g
20% Sodík 408 mg
23% Bílkoviny 13 g

Potato skins Ambiente postup přípravy receptu:

1

Větší hladké stejně velké brambory ve slupce důkladně kartáčkem omyjeme a dáme je přibližně na 15 minut (podle velikosti) do trouby rozehřáté na 180 °C.

2

Upečené brambory po délce rozpůlíme a vydlabeme, aby na slupce zůstala jen tenká vrstva brambor. Vydlabaný vnitřek můžeme použít na šťouchané brambory nebo na bramborovou kaši.

3

Dále budeme používat jen slupky. Pokapeme je olivovým olejem, posolíme mořskou solí a dáme zapéct na 8 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

4

Mezitím vyšleháme tvaroh s pomazánkovým máslem a nadrobno nakrájíme pažitku a chilli papričky.

5

Dokřupava opečené brambory naplníme tvarohovou pomazánkou a posypeme směsí pažitky a chilli papriček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Potato skins Ambiente
Hned zítra vyzkouším grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept