Jednoduchý recept

Vaječná smaženice s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 47123

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Houby sušené
2 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 163kJ
4% Sacharidy 14 g
23% Tuky 17 g
20% Sodík 400 mg
33% Bílkoviny 19 g

Vaječná smaženice s houbami postup přípravy receptu:

1

Houby necháme chvíli namáčet v menším množství studené vody. Poté scedíme a necháme okapat.

2

V pánvi rozpálíme máslo, přidáme houby a nadrobno nasekanou cibuli a podusíme. V misce rozšleháme vejce s vodou z hub, solí a pepřem, přilijeme do pánve a zlehka promícháme. Jakmile začnou vejce tuhnout, odstavíme a podáváme.

Poznámka

Místo koření můžeme použít cibulovou nebo celerovou sůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept