Jednoduchý recept

Hovězí roláda plněná sušenými houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 47127

Ingredience

2 ks Cibule
100 g Houby sušené
4 plátek Hovězí libové
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Máslo čerstvé
50 g Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
30 g Slanina vepřová
2 špetka Sůl
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
7% Sacharidy 26 g
25% Tuky 19 g
40% Sodík 793 mg
25% Bílkoviny 14 g

Hovězí roláda plněná sušenými houbami postup přípravy receptu:

1

Sušené houby necháme chvíli namáčet ve vlažné vodě. Poté scedíme a necháme okapat. Naklepané plátky masa z vnější strany osolíme a opepříme.

2

V pánvi rozpálíme máslo a krátce na něm orestujeme jednu nadrobno nasekanou cibuli, houby a nakrájenou slaninu. Ochutíme solí a pepřem.

3

Vnitřní strany masa potřeme hořčicí a rozdělíme na ně houbovou směs. Stočíme do roládky a upevníme párátky. Na rozpáleném oleji osmažíme rovnoměrně po všech stranách.

4

Druhou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, zakryjeme a dusíme cca 40 minut. Omáčku dle chuti osolíme, opepříme a přidáme kečup. Pokrm rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka

Jako přílohu použijeme těstoviny, celý pokrm můžeme ještě posypat sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept