Jednoduchý recept

Indické sekané bifteky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 47131
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Kari koření
60 g Mandle
200 ml Olej rostlinný
1,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Solamyl
3 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová krkovička
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 186kJ
4% Sacharidy 13 g
56% Tuky 42 g
4% Sodík 78 mg
46% Bílkoviny 26 g

Indické sekané bifteky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a potom nahrubo nasekáme. Přidáme oloupané, nahrubo nasekané mandle, nasekanou cibuli s česnekem, cukr, kari koření, pálivou mletou papriku, solamyl, pepř, vejce, worcester a sůl. Vše dobře promícháme a necháme v chladu proležet, nejlépe do druhého dne.

2

Ze směsi tvarujeme menší bifteky a na pánvi na rozehřátém oleji je opékáme po obou stranách dozlatova.

3

Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept